Informații privind începerea anului școlar 2020-2021

În prima zi a anului școlar 2020-2021, luni 14.09.2020, ora 9, se vor prezenta la școală numai elevii claselor a IX-a; desfășurarea activităților de început de an școlar se va face în câte două săli pentru fiecare clasă; acestea vor fi anunțate. Clasele a X-a, a XI-a și a XII-a se vor prezenta la cursuri începând cu data de 15 septembrie 2020 după un program care va fi anunțat de către dirigintele fiecarei clase.

Consiliul de Administrație al școlii, după analiza mai multor scenarii de începere a școlii, a hotărât ca în școala noastră să se aplice următorul mod de desfășurare a cursurilor:

·       Clasele a XI-a și a XII-a au fost relocate în săli de clasă și laboratoare în care se poate menține distanța de minim un metru între elevi. De asemenea, a fost realizată și distanțarea fizică între elevi și cadrul didactic.

·       Clasele a IX-a și a X-a, deoarece nu există suficiente săli de clasă de dimensiuni mari, au fost împărțite în două grupe egale care vor veni la școală secvențial, o săptămână o grupă, o săptămână altă grupă. Toate materialele de predare, inclusiv fotografii cu materialul predat, vor fi postate pe platforma educațională electronică a fiecărei clase. Elevii vor avea posibilitatea de a le descărca și de a face lecțiile predate în ziua respectivă.

În funcție de evoluția infectărilor acest mod de desfășurare a cursurilor se va  modifica.

Director,

Volosciuc Sorin Dan