Balul Bobocilor

COLEGIUL TEHNIC ENERGETIC SIBIU:

 Balul Bobocilor 2016

COLEGIUL TEHNIC ENERGETIC SIBIU: Balul Bobocilor 2016

Sala festivă a Bibliotecii Judeţene Astra a găzduit, în luna noiembrie, Balul Bobocilor de la Colegiul Tehnic Energetic Sibiu, cu tematica: „Frumuseţea tradiţiilor populare şi a folclorului românesc”. Organizatorii evenimentului au fost elevii claselor a XII-a B, C şi F.

Au deschis balul carismaticii prezentatori Karina Moisa Singer şi Radu Boarta, prin prezentarea celor cinci perechi de boboci concurenţi la titlurile de Miss şi Mister Boboc – Energetic 2016.

Probele de cultură generală, dans, talent şi probele-surpriză, susţinute de concurenţi, au alternat cu minunate momente de program artistic prezentate cu talent de elevii interpreţi de muzică populară la saxofon: Simion Albu, Cosmin Tara şi Radu Lac, iar la orgă, de Dorel Finica şi Sergiu Cristea. Au urmat dansurile populare, cele moderne şi sportive, muzica pop şi momentele de stand-up comedy. Invitaţi speciali au fost: ansamblul „Plaiuri de munte” din comuna Cristian şi trupa de dans sportiv „Alegria”.

La finalul programului, au fost anunţaţi câştigătorii, Miss şi Mister Boboc – Energetic 2016: Miruna Bălăban, din clasa a IX-a B şi Andrei Bungărzan, din clasa a IX-a A.

Prof. Tiţa-Maria BARBU

Sursa: http://www.tribuna.ro/stiri/stirile-de-pe-strada-mea/colegiul-tehnic-energetic-sibiu-balul-bobocilor-2016-121591.html